site.site_name

ДЕЈТ

Петак, 22. септембар 2023. у 19:30, Велика сцена
Најављујемо шеснаесто извођење ауторске монодраме Сандре Силађев ‘’ДЕЈТ’’ која ће на основу великог интепесовања и великог пријема код публике, поново бити  представљена публици 7. октобра 2023, у Позоришту младих у Новом Саду, са почетком у 19.30 сати.
 
И овог пута Сандра Силађев је у улози средовечне госпође и самохране мајке Оливере Живковић која је изашла на заказани љубавни састанак. Међутим, њен "дејт" се не појављује. Оливера дакле чека. 
 
Кога и шта? Да ли ће сазнати резултате својих здравствених налаза?  Хоће ли открити који је смисао брака и заклињања на вечну љубав? Како Оливера третира мајчинство и тумачи положај жене у данашњем друштву? Да ли ће схватити зашто је дужина хаљине и висина штикле обрнуто  пропорционална јачини морала? Хоће ли сазнати да ли су кафићи прилагођени потребама особа са инвалидитетом? Да ли је свет сигурно место за тинејџерке? Да ли је боље бити плаћена или неплаћена домаћица? Како самохрана мајка у исто време и доји бебу и иде на посао?
 
Оливера се осећа као дама, уседелица, бабадевојка и распуштеница, чак и као удовица мада нико није умро. Слуђена је категоризацијама и чудним односима између љубавника у 21 веку. Сматра да не тражи много од живота, само и једноставно оно што сваки одрасли појединац жели за себе - да пронађе своју сродну душу. Има ли је за Оливеру на "овом целом свету"? Или бар на интернету? 
 
 
 
Публика ће бити у прилици да прати ток Оливериних мисли али и да помогне у одговорима на нека од ових питања током специјалног Q & А епилога.
 
НАПОМЕНА: Ова монодрама није за малолетне особе.
 
Вулгарност и простачка реторика користе се као инструмент којим се приказују дупли стандарди наметнути пре свега женама.
 
Улазнице за овај догађај се могу набавити кроз продајну мрежу ГИГСТИX-а и он лине на www.gigstix.com.
Уколико сте заинтересовани за неке додатне информације, искористите повољности везане за организовану куповину улазница или неке друге информације везане за представу, контактирајте нас на телефон 069 8668 013 или мејл адресу  zeljko.spens@gmail.com i miodragh@gmail.com.
 
У нади да ћете ову информацију проследити својим члановима на основу ње себи и њима обезбедити пар сати живота у топлој, опуштеној атмосфери и са пуно суза у очима, али срећом због и од смеха,
 
СРДАЧНО ВАС ПОЗДРАВЉАМ!  

ИЗАБЕРИТЕ ВРСТУ УЛАЗНИЦЕ :

Цена једне улазнице :

ИЗАБЕРИТЕ КОЛИЧИНУ :


ИЗАБЕРИТЕ ПОПУСТ :


ИЗАБЕРИТЕ НАЧИН ПЛАЋАЊА :


УКУПНА ВРЕДНОСТ УЛАЗНИЦА: 0 RSD

ТРОШКОВИ ОБРАДЕ ПОРУЏБИНЕ : 0 RSD

УКУПНО ЗА ПЛАЋАЊЕ: 0 RSD

Прихватам услове коришћења.